Logo-krommehoek-Metals
Bouw

Verdien Geld door het Verkopen van Oud IJzer en Koper aan KH Metals

Heb je ooit oude metalen in huis gevonden die je toch niet meer gebruikt? Wist je dat je die kan verkopen en er geld mee kan verdienen? Als je in Nederland woont, is KH Metals de perfecte oplossing voor het verkopen van jouw oud ijzer en koper. KH Metals is een gerenommeerde handelaar in oude metalen en biedt concurrerende prijzen voor hun klanten. In deze blog zullen we praten over de prijs van oud ijzer en koper bij KH Metals en hoe je er geld mee kan verdienen.

Waarom verkopen mensen oud ijzer en koper?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen oude metalen verkopen. Een reden kan zijn dat ze ruimte willen maken in hun huis of garage, waar deze oude spullen gewoon in de weg liggen. Maar de belangrijkste reden blijft het geld verdienen. Als je oud ijzer en koper hebt liggen, kan je geld verdienen door ze te verkopen. Het metaal wordt dan gerecycled en gebruikt in nieuwe producten. Hoe meer metaal er wordt gerecycled, hoe minder nieuw metaal er nodig is om te produceren, wat beter is voor het milieu. Het helpen van het milieu terwijl je ook nog eens geld verdient, kan iedereen blij maken.

Oud IJzer Prijs bij KH Metals

Bij KH Metals worden prijzen per kilogram berekend. De prijs van oud ijzer varieert afhankelijk van het type metaal. Over het algemeen is de prijs van oud ijzer relatief laag, maar elke kilo telt. De prijs per kilo ligt tussen 0,10 euro en 0,40 euro. De prijs wordt bepaald door verschillende factoren, bijvoorbeeld de kwaliteit van het metaal en veranderingen in de markt. KH Metals biedt een transparant systeem voor onze klanten om de retailprijs voor oud ijzer bij te houden. Dit wordt regelmatig bijgewerkt en kan je vinden op onze website.

Koperprijs bij KH Metals

Koper is duurder dan oud ijzer omdat het meer gevraagd wordt en het minder voorkomt in de natuur. De koperprijs is daardoor hoger. Bij KH Metals varieert de prijs van koper van 3,00 euro per kilogram tot wel 6,00 euro per kilogram. Koper is gemakkelijker te recyclen dan nieuw koper winnen. Door te recyclen, vermijden we dat er nieuw koper gewonnen moet worden, wat duur en slecht is voor het milieu. KH Metals heeft ook hier een transparant systeem om onze klanten up-to-date te houden over de retailprijs van koper. Dit kan je ook op onze website vinden.