tuinvisie
Uncategorized

Tuinvisie is een prachtig merk te vinden bij Steenhandel Kan

Heeft u weleens gehoord van het merk genaamd Tuinvisie? Dit is een prachtig merk dat te vinden is bij de leverancier Steenhandel Kan. Bij hen bent u zeker weten aan het juiste adres. Bij de Steenhandel Kan zijn ze de perfecte leverancier voor verschillende producten zoals sierbestrating, natuursteen, tuinhout, tuinhuizen, ijzerwaren, verlichting, vijvermaterialen en vele andere soorten hardware voor uw tuin. De producten die ze bij de Steenhandel Kan verkopen zijn aangepast aan hoveniers, tuinarchitecten, tuincentra, gespecialiseerde vakhandel en nog veel meer.

 

Verschillende soorten bestrating van Tuinvisie

Bij de Steenhandel Kan hebben ze vele verschillende bestrating van verschillende grote merken zoals Tuinvisie. Zo heeft de bestrating van Tuinvisie een eigen sfeer met karakteristieke klinkers, terrastegels met mooie structuren en kleuren, getrommelde cobblestones en trommelstenen, de bekende Tambour stenen… Keuze genoeg!

 

Over Tuinvisie

Het merk Tuinvisie is ontstaan in het jaar 1969. Door de overname van de groothandels Sterbeton en Overvliet kan vanuit nieuwe magazijnen vrijwel het hele land bediend worden. Daarom introduceerde de Rouweler Groep in 1999 het merk TuinVisie voor alle verkoopactiviteiten. Zij bieden de beste stenen en tegels aan. Bekijk snel het ruime assortiment.