mozaiek tegel
Tegels

Op zoek naar mozaïektegels voor de badkamer

Als u op zoek bent naar mozaiek tegels badkamer. Ga dan even naar mozaïek tegel. Wij helpen jou de beste tegels vinden en maken ze op maat.

mozaiek tegels badkamer

Kleuren

In ons assortiment beschikken wij over veel verschillende tegels. En natuurlijk hebben we daarom ook verschillende kleuren. We hebben de standaard kleuren zwart, wit en grijs. U kunt ook voor wat minder basic kleuren gaan zoals rood, groen en blauw. Laat ons weten wat je mooi lijkt. Als u niet tevreden bent met de kleur. Geen probleem. U heeft 14 dagen bedenktijd na het kopen van de tegels.

Badkamer mozaiek kopen

Als u badkamer mozaiek wilt kopen, dan helpen wij u graag. Zijn er speciale wensen. Laat het ons weten, mogelijk dat wij het voor u kunnen regelen. Wilt u de tegels graag bekijken? U kunt een afspraak inplannen via onze website om in onze showroom in Renkum te komen kijken.

Contact

Wij willen u graag helpen als u een probleem of vraag heeft. Wij weten precies wat we voor u kunnen betekenen en geven u passend advies. U kunt ons bellen op +31 85 782 5333. Mailen kan naar [email protected]. Ons adres is Vluchtoord 11 5406 XP Uden. Wij horen graag van u.