DirectFloor
woning

Ons laminaat gekocht bij DirectFloor

Ik woon sinds een aantal weken in een woning in de buurt van Almere. We hebben een erg grote achtertuin met met een aardig groot grasveld. Het gras ging telkens dood waardoor we weer nieuw graszaad moesten zaaien. En het moest ook telkens gemaaid worden kortom het was erg veel werk om het bij te houden. Daarom besloten we om kunstgras in de achtertuin te laten leggen door DirectFloor.

Facebook post
Toen ik een vorige week tijdens een avondje op de bank hangen een Facebook post tegenkwam. Zag ik een afbeelding van een achtertuin was net nieuw kunstgras had laten leggen door Directfloor in Almere. Dit bedrijf is was dus erg dicht bij ons in de buurt gevestigd dus we besloten om een kijkje te nemen op de website. Onderaan de post stond een link die mij doorverwees naar de website van het bedrijf.

Website
Op de website was aardig veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en waar het voor staat. Onder het kopje kunstgras was meer informatie te vinden over de tarieven van het kunstgras. We hadden het kunstgras via de webshop besteld. Het was erg snel geleverd. Het lag er binnen een paar dagen in en we waren erg tevreden over hoe het eruit zag.