toilet

Alles voor uw keuken, Wc en badkamer

bent u uw oude keuken, WC of badkamer ook zo zat? Zin in iets nieuws of toe aan verandering? Dan bent u bij https://www.sanispecials.nl/ bij het juiste adres. Hier vind u meer dan 300.000 producten echt alles om u van dienst te zijn. Van de 300.000 heeft Sanispecials.nl 100.000 producten op voorraad. Sanispecials.nl levert aan ZZP’ers, consumenten en grootverbruikers .

https://www.sanispecials.nl/

Toiletten

Sanispecials is een expert in sanitair. In onze winkels vindt u verschillende merken voor top kwaliteit toiletten. Zowel A-merken als huismerken vind u in het aanbod van sanispecials. Sanispecials biedt allerlei verschillende soort toiletten, zoals een hangend toilet, staand toilet en urinoir. Na een toiletbezoek kunt u gebruik maken van een bidet. een bidet wordt gebruikt voor het wassen van uitwendige organen. Wanneer uw badkamer of Wc een minder grote afvoer heeft kunt u gebruik maken van een sanibroyeur. De toilet heeft een ingebouwde vermaler zodat alles alsnog door de afvoer past.

 

Douche

Alles voor in uw douche vindt u bij sanispecials. In het assortiment van Sanispecials vind een groot aanbod aan aan verschillende soorten producten van A-merken voor een scherpe prijs. Bij Sanispecials vindt u ook het eigen huismerk Frank&Co van Sanispecials, en nog heel veel andere producten. Waar u ook na op zoek bent binnen de winkels van sanispelics, wij weten zeker dat zij u verder kunnen helpen bij het vinden naar wat u zoekt.