Uncategorized

Wees creatief met Rader kerst!

Een huis inrichten is altijd leuk. Voor sommige mensen is het best wel stressvol en dat is dan ook niet zo gek, maar het kan ook erg leuk zijn. Daarom is het goed om het rustig aan te doen. Tenzij het bijna kerst wordt. Dan moet er aardig wat tempo achter gaan zitten en dat is dan ook niet zo gek. Gelukkig hoef jij met Rader kerst niet al te veel haasten, want dit merk heeft genoeg decoratie voor de kerstdagen. Hierdoor kom jij zeker niks te kort. Wellicht vind je wel een Rotan lampen die je leuk vindt voor in de slaapkamer of in de woonkamer. Je weet het maar nooit.

Christmas tree with decor lot

Creƫer meer rust in huis!

Kerst is vaak een feestdag dat er druk is en veel mensen kleden hun woning dan ook erg druk aan. Dat is eigenlijk best wel zonde, want je merkt dat het soms iets te veel is. Daarom is het goed om te kijken of je het ook lekker rustig kan houden en dat kan zeker. Rader kerst heeft namelijk genoeg producten waardoor je woning niet druk wordt. Bij Rader gebruiken ze namelijk veel neutrale kleuren. Je vind er namelijk veel wit. Dit is een kleur die rustig is en meer licht geeft in een woning. Ook vind je er veel hout terug. Denk hierbij aan de Rotan lampen.

red and yellow star illustration

Fijne materialen voor je woning!

Het fijne van Rader kerst is dat er ook fijne materialen worden gebruikt. Hout is namelijk een van de materialen die wordt gebruikt. Hout kun je over het algemeen overal wel toepassen en dat is handig. Zo zie je dit ook terug bij de Rotan lampen. Het is vaak dan ook niet eens lelijk en wie weet vind jij dit juist wel handig voor in je woning. Verder wordt er ook veel gebruikgemaakt van porselein en keramiek.