Tegelmaxx
woning

Super tegels bij Tegelmaxx

Ik woon al een aantal jaar in een woning in Hengelo. Ik wilde het huis echter helemaal laten renoveren omdat het toe was aan een verbouwing. De keuken die in het huis zat was er goud en die heb ik laten vervangen door een moderne nieuwe keuken. De badkamer was erg verouderd en ik heb ook een ruim ligbad laten plaatsen. De vloerbedekking in de slaapkamers heb ik vervangen door een mooie nieuwe vloerbedekking. In de woonkamer lag laminaat wat al erg beschadigd is geraakt in de loop van de jaren. Ik ging daarom op zoek naar een bedrijf die erg mooie tegels aanbiedt tegen een lage prijs. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar een bedrijf bij mij in de buurt kwam ik uit op de website van Tegelmaxx.

Website van het bedrijf

Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten heeft te bieden. Ze beschikken over een erg grote showroom en de website is erg overzichtelijk. Ze bieden ook inspiratie aan voor als je nog niet precies een keuze hebt gemaakt. Ik besloot om over te gaan tot een aankoop van een mooie tegelvloer van Tegelmaxx. De prijs van de tegels was erg aantrekkelijk. Tegelmaxx is echt een top bedrijf als je op zoek bent naar mooie tegels voor een aantrekkelijke prijs.