logo
bedden

Op zoek naar boxspring Nuenen?

Bent u nou op zoek naar boxspring Nuenen? Neemt u dan contact op met The Boxspringstore. Bij The Boxspringstore heeft heel erg klantvriendelijk personeel en ook heel erg vakkundig. ze kunnen u van alles vertellen over de bedden en maken graag een praatje met u. Het personeel is heel erg vriendelijk voor al onze klanten, heeft een luisterend oor voor iedereen en iedereen wordt gewaardeerd. Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest.

Mijn ervaring met The Boxspringstorenr-10-taupe

Mijn ervaring met The Boxspringstore is heel erg positief. Het personeel is heel erg vriendelijk en doet altijd hun best voor mij. Het personeel had ook echt een luisterend oor voor mij. Ze hielpen mij met het uitzoeken van het perfecte bed voor mij en ik ben erg tevreden over de kwaliteit die geleverd is. De prijzen vond ik ook reuze meevallen.

Contact met The Boxspringstore

Wilt u nou ook zo’n mooie en fijne boxspring voor een scherpe prijs? Neemt u dan contact op met The Boxspringstore door een mailtje te sturen naar [email protected], of door te bellen naar 040 2131 629 of kom langs ons filiaal in Eindhoven.