Babyandmore
woning

Babyandmore

Ik was samen met mijn vriendin op zoek naar meubels voor de babykamer. We hadden de kamer al opgeknapt en geschilderd. De kamer zag er al veelbelovend maar echter nog erg leeg uit. We gingen op internet op zoek naar een bedrijf dat beschikt over meubels voor een babykamer. We hadden een aantal websites vergeleken en we kwamen uiteindelijk uit op het bedrijf Babyandmore. Op de website waren erg veel topmerken te vinden met onder andere het merk Bopita. Dit is een baby, kinder en studenten meubelmerk dat garant staat voor veiligheid en kwaliteit. Op babyandmore was er ook erg veel inspiratie te vinden voor het inrichten van een babykamer.

Website

Op de website waren erg veel kopjes te vinden met de producten die het bedrijf aanbiedt. Ook waren er erg veel acties te vinden. Er zat erg veel korting op een compleet ingerichte babykamer. Het scheelde erg veel geld echter we vonden hier nergens een kamer die ons aansprak.

Service

We besloten om contact op te nemen met het bedrijf voor advies. Ze gaven ons als advies dat we onder het kopje van comingkids moesten kijken voor inspiratie en meer informatie. Coming Kids was ook een topmerk dat garant staat voor veiligheid en kwaliteit. Dit merk bood erg mooie meubels aan.